Tiedotteet

Yksityisten väylien merkintäjärjestelmän tarkoituksena ja tavoitteena on, että yksityisillä väylillä on mahdollista käyttää informaatioarvoltaan yleisillä kulkuväylillä käytettäviä turvalaitteita vastaavia merkkejä, jolloin väylämerkintä on tulkittavissa mahdollisimman yksikäsitteisesti ja yleisesti tunnettujen periaatteiden mukaisesti.

Avaa yksityisten kulkuväylien ohjeistus tästä

Berg & Sauso Oy:lle on myönnetty CE-merkintäoikeus liikennemerkeille ja liikennemerkkien pystytyspylväille standardin EN 12899-1 mukaisesti. Katso Berg & Sauso Oy:n CE-Sertifikaatti. Lataa CE-merkki tästä.

Uudistimme sivumme näin syksyn alkajaisiksi ja tarkoituksena on jatkossa päivittää sivujamme useammin ja tehokkaammin yleisöä ja asiakaskuntaamme näin entistä paremmin palvellen.

Toimintaamme on tulossa useita uudistuksia ja esim. näistä asioista tulemme kertomaan jatkossa lisää.

Sivuiltamme löytyy nyt tuottamamme opastekatalogi, joka pitää sisällään tietoa liikennemerkeistä, tarjoamistamme liikenteenohjaus, sulku -ja varoituslaitteista sekä pystytytarvikkeista samalla kattavan hinnastomme kanssa.

Lataa katalogi (.pdf) tästä.

Dun & Bradstreet arvioi kaikkien osakeyhtiöiden, avointen yhtiöiden ja kommandiittiyhtiöiden sekä toiminimien luottokelpoisuutta. Automaattinen Ratingjärjestelmä analysoi, vertaa ja arvioi kaikki saatavissa olevat tiedot tuhansien erilaisten kriteerien avulla ennen lopullista päätöstä. Todistus, luottoluokitus, esitetään seitsenportaisella asteikolla, jossa korkein arvosana on AAA

Olemme alkaneet perinteisten asfalttimaalausten lisäksi valmistamaan myös liikennemerkkejä.

Tarkoituksemme on palvella lähialueiden rakennus- ja maansiirtoalan yrityksiä ja muitakin tarvitsijoita liikennemerkkimyynti ja vuokrauspalvelullamme. Koetamme tehdä liikenne- ja sulkujärjestelyt mahdollisimman helpoksi työmaille. Vain soitto meille ja hoidamme kaiken tarvittavan työmaalle valmiiksi asennettuna.

Kauttamme saa niin liikennemerkit ja siihen kuuluvat tarvikkeet, kuin myös betoniporsaat, sulkupylväät, lippusiimat, pukit, lankut, työmaavilkut ym ym…

Tervetuloa tutustumaan myös uusiin tiloihimme Suvilahteen Kairatie 2:een!

Mökkiläiset huomoi!

24h päivystys
Yhteystiedot
Berg & Sauso Oy
Kairatie 2 / Halli 2
65350 Vaasa

Puh: 040 5955 422

Tomi Sauso
tomi.sauso(at)berg-sauso.com

Patrik Berg
patrik.berg(at)berg-sauso.com